Ελ

En

Δωρεάν Σεμινάρια Κατάρτισης σε θέματα Διανοητικής Ιδιοκτησίας, για φορείς και επιχειρήσεις από το ΕΒΕΘ στο πλαίσιο του κοινοτικού έργου IPMED

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης υλοποιεί εντατικό 12ώρο πρόγραμμα κατάρτισης σε θέματα διανοητικής ιδιοκτησίας, για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων, το οποίο απευθύνεται σε στελέχη φορέων και επιχειρήσεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου έργου IPMED και απευθύνεται σε:

Α.  Στελέχη φορέων υποστήριξης των επιχειρήσεων και της καινοτομίας, που επιθυμούν να αναβαθμίσουν την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις τους στα σύνθετα ζητήματα που άπτονται της διανοητικής ιδιοκτησίας

Β.  Στελέχη Πολύ Μικρών και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (ΠΜΜΕ), που επιθυμούν να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για την προστασία και οικονομική εκμετάλλευση της διανοητικής ιδιοκτησίας τους.

Με εισηγητή τον κ. Κωνσταντίνο Βαβέκη, Διευθυντή του PRAXI NETWORK και EQE Qualified European Patent Attorney, με μεγάλη εμπειρία στα θέματα προστασίας και αξιοποίησης της διανοητικής ιδιοκτησίας, το πρόγραμμα κατάρτισης θα εστιάσει σε ιδιαίτερα κρίσιμες θεματικές όπως οι εναλλακτικοί τρόποι προστασίας της βιομηχανικής ιδιοκτησίας και η επιλογή της κατάλληλης στρατηγικής, η οικονομική αποτίμηση και η εμπορική εκμετάλλευση της βιομηχανικής ιδιοκτησίας, ο σχεδιασμός πολιτικών καινοτομίας, η συνεργασία Πανεπιστημίων και Βιομηχανίας κλπ.

Το 12ώρο πρόγραμμα θα υλοποιηθεί την Τετάρτη 23 και την Πέμπτη 24 Αυγούστου, σε δύο σεμινάρια των έξι ωρών έκαστο, από τις 09:00 έως τις 15:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ, επί της οδού Τσιμισκή 29 (2ος όροφος).

Κάθε φορέας ή επιχείρηση μπορεί να δηλώσει στο πρόγραμμα κατάρτισης έως τρία στελέχη του. Για την επιλογή των συμμετεχόντων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, βάσει του χρόνου υποβολής της αίτησης και των απαιτούμενων δικαιολογητικών.

Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση root@ebeth.grμέχρι την Τρίτη 22 Αυγούστου 2023.

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, τους όρους, τα δικαιολογητικά και τα έντυπα συμμετοχής, δείτε εδώ.

Μπορείτε, επίσης, να επικοινωνείτε καθημερινά με το Τμήμα Μελετών και Έρευνας του ΕΒΕΘ, κα Αγγελίδου Σταυρούλα, τηλ. 2310 370182, e-mail: s.angelidou@ebeth.gr και κ. Γεώργιος Εμμανουηλίδης, τηλ.2310 370181, e-mail: emmanouilidis@ebeth.gr

Προηγούμενο Νέα εκδήλωση – «Διαδικτυακές απάτες σε βάρος επιχειρήσεων- Πώς να προστατευτείτε»

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας